Geitefok haalt KNVB-bal naar Berkoop

20151231_213611Als ludieke oudejaarsstunt is De Geitefok er dit jaar in geslaagd de metershoge bal van de KNVB naar Oldeberkoop te halen. De bal werd vorige week uit de voortuin van de KNVB in Zeist ontvreemd en mee naar Friesland genomen.

Hiermee willen wij de aandacht vestigen op de voetbalclub bij ons uit het dorp. Sport Vereent heeft een moeilijk jaar. Vele leden zijn afgelopen jaren gestopt en ook de sportieve prestatie hebben daaronder te leiden.

Ook de prestaties van het grote Oranje zouden wat beter kunnen. Met het missen van het EK in Frankrijk dreigt er voor vele mensen een saaie zomer aan te komen. Waar Oranje zich niet wist te kwalificeren voor het EK deed België dat wel. De Geitefok stelt dat Nederland dan maar de Rode Duivels aan moet moedigen in Frankrijk. In dat kader zouden wij de bal graag aan willen bieden aan de Belgische nationale voetbalbond.

Om de weg omhoog weer in te kunnen slaan hint De Geitefok op een samenwerking tussen de vedettes van Oranje en de plaatselijke helden van Sport Vereent.

De Geitefok toont zich zeer verheugd met de sportieve reactie van de KNVB toen de vermissing van de bal vorige week in het nieuws kwam. We zullen zo spoedig mogelijk contact opnemen met de KNVB om de bal weer in Zeist te bezorgen.

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Latest Comments