De decembermaand staat weer voor de deur

De decembermaand staat weer voor de deur. Dat betekend dat De Geitefok weer los gaat! Onze eerste activiteit is op zaterdag 5 december. De kerstboom zal dan opgezet en versierd worden. Op vrijdagavond 11 december zal de jaarlijks terugkerende bingoavond in de SOWO weer plaatsvinden. Deze avond is altijd een groot succes en zal dit jaar beginnen om 19:30. De dag erna, zaterdag 12 december, zullen we langs de deuren trekken voor de 1e collecte. Met de collecte halen we geld op dat we vervolgens tijdens de jaarwisseling uitreiken aan verenigingen en stichtingen in het dorp in de vorm van een cadeau of een financiële bijdrage. De zaterdag daarop, 19 december, zal de 2e collecte plaatsvinden. Deze is bedoeld voor de mensen die tijdens de 1e collecte niet thuis waren. Zondag 20 december staat het gezellige feest Kleintje Geitefok, in café de Bokke, op het programma. Dit is alvast een voorproefje op het nieuwjaarsfeest.

Op oudejaarsavond zullen we vanaf 23:00 uur weer door het dorp rijden met boerenwagen met daarop de stunt. Vervolgens hopen we iedereen op 1 januari om 00:30 uur weer te mogen verwelkomen bij de geit. Hier zullen we de stunt gaan presenteren en de cadeaus uit gaan reiken aan de verenigingen en stichtingen in het dorp. Als dit klaar is zullen we met z’n allen richting het MFA lopen. Hier kan eerst genoten worden van een fantastische vuurwerkshow waarna er in het MFA-gebouw een spetterend nieuwjaarsfeest zal plaatsvinden onder muzikale begeleidingen van DJ Appie. Ook dit jaar is de entree voor het nieuwjaarsfeest weer GRATIS!

Op 1 januari in de avond vind de live uitzending van lokale omroep radio Odrie plaats. Dat zal dit jaar in Oldeberkoop gebeuren. De Geitefok mag dan alle oudejaarsverenigingen uit de omgeving welkom heten in ons mooie dorp. Elke oudejaarsvereniging doet hun verhaal tijdens de 2 uur durende live uitzending over de dag en nacht ervoor.

Als de oliebollen op zijn en iedereen weer wat is bijgekomen van een geweldige decembermaand zal De Geitefok op zaterdag 9 januari de kerstbomenactie houden. U kunt uw kerstboom dan aan de weg leggen en wij halen deze dan kosteloos op. De opgehaalde kerstbomen zullen vervolgens het begin vormen voor de paasbult.

Tags:

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Latest Comments