Paasbult gaat in vlammen op

De paasbult van De Geitefok is op de avond van 4 februari in vlammen op gegaan. Rond vijf voor half acht in de avond kreeg de organisatie een telefoontje dat de paasbult in de brand stond. Kort hierop is de brandweer gebeld, rond de klok van vijf over half acht kwamen zij aan. Toen al was er geen redden meer aan en heeft de brandweer besloten de paasbult uit te laten branden. Met medewerking van een dorpsgenoot hebben we een derde van de bult nog kunnen redden. Er wordt vooralsnog vanuit gegaan dat de Berkoper paasbult moedwillig in brand is gestoken.

Nadat vast was gesteld dat er geen redden meer aan was heeft De Geitefok er het beste van proberen te maken. Met een geluidswagen werd een rondje door het dorp gemaakt en met de medewerking van C1000 De Jong uit Noordwolde is nog wat drinken ingeslagen.

Uiteraard baalt De Geitefok enorm van dit gebeuren. Maar met z’n allen zullen wij, samen met het dorp, de schouders eronder zetten om op 8 april, eerste paasdag, een schitterende paasbult te hebben!

Foto’s van dit trieste gebeuren volgen zo snel mogelijk.

Tags:

Comments are closed

Latest Comments